slide slide slide

Cum comand

Pentru a comanda un produs sau un serviciu prezentat pe site-ul nostru puteti comanda online,  fie prin a completa formularul nostru de contact fie prin crearea unui cont sau  la urmatoarele numere telefonice: 0785.125.305 ( reteaua Telekom) sau 0724.125.305 ( reteaua Vodafone ) .Mai jos va explicam pasii care trebuie sa-i urmati.                                          Puteti comanda telefonic si online .

1.Crearea unui cont. (in acest fel veti putea beneficia de promotiile si concursurile noastre lunare )
Se va deschide o pagina noua cu mai multe campuri goale pe care dumneavoastra trebuie sa le completati. Datele completate vor fi reale si vor fi folosite in asa fel incat sa va putem contacta in vederea  trimiterii produsului si pentru facturare. dupa ce ati terminat de completat campurile libere apasati butonul INREGISTRARE.2.Daca nu doriti crearea unui cont , comanda dumneavoastra va fi trimisa catre contact@aerconditionatvanzari.ro. In acest caz va rugam completati campurile obligatorii cu o adresa valida unde se va face livrarea.


3.Telefonic


» Ne puteti contacta telefonic ;

» Alegeti produsele navigand magazinul nostru online www.aerconditionatvanzari.ro ;

» Notati denumirea produsului si cantitatea dorita ;

» Transmiteti telefonic la numerele noastre 0785.125.305 sau 0724.125.305 produsele, serviciile dorite .


Daca aveti nelamiriri , intrebari tehnice in alegerea corecta a unui aparat de aer conditionat sau sistem de climatizare va oferim SUPORT TEHNIC .

Astfel cumpararea online  este la fel de usoara ca la orice magazin.


Modalitatile de plata sunt:                                                                                   


» Numerar la domiciliu dupa finalizarea montajului (valabil pentru Bucuresti si Ilfov) ;

» Numerar la sediul firmei ;

» Transfer bancar ;

» In curand Sistem de creditare pentru plata in rate ;

» In curand prin POS la domiciliul dumneavoastra .Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:


» Expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra.

» Rezolvarea conflictelor aparute anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.

» Trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastra.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.Spor la cumparaturi !


ChigoDaikinFujitsuGreeHitachiLGMideaOsakaWhirlpool

Pentru a putea alege corect aparatul de aer conditionat , va prezentam urmatoarele criterii de selectie pe care puteti miza : dupa capacitate (btu), in functie de suprafata (mp), clasa de energie (A-E), nivelul de zgomot (dB) sau marca.