slide slide slide

Despre noi


       Echipa AerConditionatVanzari este parte a grupului Top Smart Joy S.R.L. fiind infiintata in anul 2013. Inca de la inceput am dorit asigurarea unei calitati deosebite , aparte a serviciilor noastre puse la dispozitie. In acest sens am deschis primul magazin online, acesta adresandu-se atat clientilor finali cat si celor ce doresc o colaborare .
    

    

Servicii oferite :                                                                                                                     » Comercializarea aparatelor de climatizare , uz casnic si industrial , asigurandu-va o gama variata de modele , tip split de perete , podea si plafon, cuprinzand si instalatiile de ventilatie .


» Instalare pentru orice model de aparat achizitionat prin magazinul nostru online sau pentru unitatile vandute de catre alte magazine .

 

» Service si reparatii de orice natura , grad de dificultate prin echipe de tehnicieni specializate .

 

» Mentenante , revizii si curatari pentru orice tip de climatizare  , astfel unitatile aparatului dumneavoastra vor functiona in parametrii nominali .

 

» Va oferim o gama larga de servicii si produse destinate ventilatiei : accesorii, ventilatoare casnice sau industriale, tubulatura flexibila, panouri sandwich tip ALP, tubulatura circulara de table , etc .

 

» Oferim garantie si post-garantie pentru aparatele comercializate cat si pentru serviciile prestate .De ce noi ?                                                                                                                               
   

      Pentru ca va oferim toate solutiile intr-un singur loc : proiectare , comercializare , livrare GRATUITA ( impreuna cu serviciul MONTAJ ) ,instalare .

 


       Pentru ca va oferim o gama variata de produse si servicii . Va punem la dispozitie zeci de produse moderne cat si accesorii de ultima generatie .

 

       Pentru ca va punem la dispozitie suport online , telefonic sau prin email pentru informatii si detalii tehnice sau legate de transport si livrare .


    Suntem alaturi de dumneavoastra cu echipe specializate in montaj de aer conditionat si sisteme de climatizare.

 

    

Alte mentiuni                                                                                                           

 

 

 

         In curand  vom implementa un Sistem de Creditare pentru ca dumneavoatra sa puteti cumpara cu plata in rate .

 


Ne recomanda PROMPTITUDINEA, SERIOZITATEA,  si  PROFESIONALISMUL.


ChigoDaikinFujitsuGreeHitachiLGMideaOsakaWhirlpool

Pentru a putea alege corect aparatul de aer conditionat , va prezentam urmatoarele criterii de selectie pe care puteti miza : dupa capacitate (btu), in functie de suprafata (mp), clasa de energie (A-E), nivelul de zgomot (dB) sau marca.