slide slide slide

Filtre aer conditionat

imagine

 


FILTRU FOTOCATALIZATOR


          Filtreaza aerul si elimina o varietate de mirosuri printre care si mirosul neplacut de tutun. Acest filtru cu efect dezodorizant, daca este expus la soare, se va regenera. Detine un triplu efect dezodorizant.


FILTRU ESF


          Este format dintr-un strat de carbon activ ce retine praful, bacteriile, mirosul de tigara si un strat electrostatic ce absoarbe mirosurile neplacute.


FILTRU 3 IN 1


1.protectie anti-alergeni 

2.protectie anti-virus

3. anti-bacterian si anti-mucegaiuri 


FILTRU ELECTROSTATIC


          In filtrul electrostatic sunt distruse particulele mici si microscopice (bacterii, spori si particule organice, praf uscat, fum de tigara si orice tip de praf atmosferic). Este capabil sa genereze un camp electrostatic puternic, astfel ca impuritatile din aer vor fi retinute.


FILTRU CATECHIN


          Filtru lavabil, cu un extract natural din ceai verde denumit Catechin, va impiedica dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor, in timp ce neutralizeaza efectul de miros de tigara si alte particule crescand astfel calitatea aerului din incapere.

 

imagine

 


 ChigoDaikinFujitsuGreeHitachiLGMideaOsakaWhirlpool

Pentru a putea alege corect aparatul de aer conditionat , va prezentam urmatoarele criterii de selectie pe care puteti miza : dupa capacitate (btu), in functie de suprafata (mp), clasa de energie (A-E), nivelul de zgomot (dB) sau marca.