slide slide slide

Totul despre aer conditionat

Va invitam sa accesati si blogul nostru: aerconditionatvanzari.blogspot.roimagine  Ce inseamna A.C. ? - A.C. aer conditionat , "aer trecut printr-un sistem special de ventilatie in scopul pastrarii proprietatilor lui optime ...mentinut prin instalatii speciale in conditii optime de temperatura , umiditate si puritate..." (www.dexonline.ro)

          Aparatul de aer conditionat de tip split de perete sunt acele aparate care racesc/incalzesc aerul din incapere , recirculand aerul din interior.


imagine  Ce inseamna B.T.U. ?- British thermal unit , " ... unitate de masura pentru putere termica  BTU pe ora (BTU/h) , utilizata pentru a specifica puterea termica de incalzire si de racire  a instalatiilor de climatizare ..." (wikipedia.ro)
imagine  Functii de baza ale unitatii de climatizare  

 

Racire / Incalzire / Dezumidificare / Ventilare / Auto

 

Detalii instructiuni generale de utilizare .imagine  Ce este freonul ? - " compus organic al fluorului , utilizat in special ca agent frigorific " (www.dexonline.ro/definitie/freon)

 

 

tehnologia inverter

 

imagine  Ce reprezinta "tehnologia Inverter " 


Tehnologia inverter controleaza simultan viteza motorului cu cea a compresorului , astfel evita  ciclurile de pornire/oprire in mod semnificativ .

Atinge zona de confort mai repede , ruleaza economic si mentine temperatura constanta .

       imagine  Filtre aer conditionat - acestea au un rol foarte important , STOPEAZA mirosurile si bacteriile care se formeaza in vaporizator . De aceea este important si va RECOMANDAM sa faceti o revizie aparatului dvs. anulala.

 


» Filtru fotocatalizator - filtreaza aerul si elimina o varietate de mirosuri printre care si mirosul de tutun . Acest filtru se regenereaza la soare si detine un triplu efect dezodorizant .


» Filtru ESF - Este format dintr-un strat de carbon activ ce retine praful , bacteriile , mirosul de tigare si un strat electrostatic ce absoarbe mirosurile neplacute .


» Filtrul Electrostatic - In filtrul electrostatic sunt distruse particule mici si microscopice ( bacterii , spori , particule organice , praf uscat , fum de tigare )


» Filtrul Catechin - Filtru lavabil cu un extract natural de ceai verde denumit Catechin care va impiedica dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor , in timp ce neutralizeaza mirosul de tigare si alte particule , crescand astfel calitatea aerului in incapere . Catechinul este bine cunoscut pentru efectele sale .

 

filtre aer conditionat

 


imagine  Ce inseamna EER ?

 

Eficienta Energetica si si valoarea acestui coeficient trebuie sa fie cat mai mare . In functie de coeficientul EER , se stabileste clasa de eficienta energetica a echipamentului de climatizare pe modul de racire .

Pentru valori ale EER mai mari sau egale de 3.20 , clasa energetica a echipamentului la racire este A .imagine  Ce inseamna COP ?


Coeficientul de performanta , valoarea acestuia trebuie sa fie cat mai mare . In functie de coeficientul COP  se stabileste clasa de eficienta energetica a echipamentului pe modul de caldura .


Pentru valori ale COP mai mari sau egale de 3.60 , clasa energetica este A .


ChigoDaikinFujitsuGreeHitachiLGMideaOsakaWhirlpool

Pentru a putea alege corect aparatul de aer conditionat , va prezentam urmatoarele criterii de selectie pe care puteti miza : dupa capacitate (btu), in functie de suprafata (mp), clasa de energie (A-E), nivelul de zgomot (dB) sau marca.